Aflevering 21

Karin, Freek en hondje Tiësto wonen samen in Heemskerk. Al 45 jaren wonen ze hier met veel plezier. Het ‘postzegeltuintje’ is echter toe aan een grote make-over maar helaas bezitten Karin en Freek beide geen groene vingers. Daarom hebben ze de hulp van Ivo en zijn team hard nodig! Een make-over in deze kleine tuin vergt wat inzicht en fantasie, maar met de creativiteit van Ivo gaat dat helemaal lukken! Karin en Freek houden erg van tropische sferen en de kleur blauw past daar perfect bij. Door gebruik van speciale bloembakken heeft Ivo de tuin wat groter laten lijken en binnen heeft Djamilla de vrije hand gehad om helemaal los te gaan op het interieur. Zij koos ervoor om wat meer kleur in het huis te brengen door middel van velvet en een touch of gold!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven