Aflevering 22

Deze week is het team in Hoofddorp bij Tjeerd en Lee-Anne. Lee-Anne is elf jaar geleden geëmigreerd uit Schotland voor haar grote liefde Tjeerd. Tjeerd stak direct zijn handen uit de mouwen om de tuin op te knappen zodat Lee-Anne zich snel thuis zou voelen. Nu, elf jaar later zijn zij toe aan een totale tuin make-over! De tuin past niet helemaal bij het interieur, dus gaat Ivo aan de slag om er binnen en buiten één geheel van te maken! De tuin wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje met verhoogde borders, veel groen en fleurige kleuren. Ook laat Ivo een grote wens van Lee-Anne uitkomen. Hij creëert voldoende zitplekken in de tuin, zodat iedereen op een feestje overal kan neerploffen! Binnen brengt Djamilla wat meer sfeer in huis met onder andere gele accessoires, geografische patronen en een nieuwe bank.

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven