Aflevering 26

Anita woont samen met haar kat Lilly in Voorschoten. Na zestien jaar tegen een betegelde te hebben aangekeken, vindt Anita dat het tijd is voor een grote en vooral groene metamorfose. Naast een nieuwe tuin, gaat Anita dit jaar ook een nieuwe bijzonder mijlpaal ervaren. Ze wordt voor het eerst oma! Haar zoon en dochter krijgen allebei een kindje dit jaar. Een grote wens van haar is daarom om twee schommels voor haar kleinkinderen in de tuin te krijgen. Verder heeft Ivo vrij spel alleen is het wel noodzakelijk dat de barbecue – die zij voor haar verjaardag heeft gehad – blijft staan. Niet alleen de tuin is aan vernieuwing toe, het interieur kan ook een frisse wind gebruiken. Ze beschrijft haar huis zelfs als ‘uitgewoond’ en dat is natuurlijk niet hoe een huis zou moeten aanvoelen. Binnen brengt Djamilla daarom de sfeer terug met warme kleuren, zodat Anita’s huis weer gezellig en knus zal aanvoelen.  Wat zal Anita genieten van haar nieuwe tuin en interieur!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven