Aflevering 32

Eelco en de Braziliaanse Fabi wonen samen met hun Maltezer hondje al zes jaar in Almere. Het stel is bijna klaar met het verbouwen van het huis en vindt dat het nu tijd is voor de tuin. Eelco en Fabi zouden graag een sfeervolle tuin willen, waar zij veel vrienden en familie in kunnen ontvangen. Ze zijn dol op feestjes en gezelligheid, maar vinden het ook fijn om ‘s ochtends vroeg samen een bakje koffie in het zonnetje te drinken. Helaas zagen ze dat niet voor zich in hun troosteloze tuin, maar met de creativiteit van Ivo moet dat zeker lukken! Ivo gaat aan de slag met fleurige bloemen en de tuin krijgt een mediterraans tintje. Binnen bestaat het interieur voornamelijk uit spullen die Eelco en Fabi door de jaren heen hebben verzameld. Ze zijn nog erg op zoek naar hun eigen stijl en daarom schiet Djamilla te hulp!   

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven